VIDEOEN FANGER DET DRAMATISKE øYEBLIKKET HVOR EN SU-27 STYRTER I SEVASTOPOL På KRIM.

Sukhoi Su-27. Foto: Wikimedia

Bilder tatt i dag avslørte det dramatiske styrten av en Su-27 “Flanker” jagerfly fra det russiske luftforsvaret nær byen Sevastopol, som ligger på Krim, et område som for tiden er okkupert av Russland.

+ Klikk her for å se videoen

Hendelsen førte til at piloten ble trygt skutt ut og overlevde styrten med lette skader.

+ Video: Ukraina Ødelegger Eneste ‘Nukleære Tanken’ fra Russland

Informasjon som sirkulerer på sosiale medier antyder at flyet kan ha blitt skutt ned ved et uhell av de russiske luftforsvarssystemene, noe som markerer nok et tilfelle av vennlig ild innenfor landets væpnede styrker.

Sukhoi Su-27

Sukhoi Su-27. Foto: Wikimedia

Sukhoi Su-27, kjent under NATO-kodenavnet “Flanker”, er et av de mest avanserte og kraftfulle jagerflyene i det russiske luftforsvaret og har vært en sentral del av ulike luftstyrker rundt om i verden siden det ble introdusert på 1980-tallet. Designet primært som et luftoverlegenhet fly, ble Su-27 utviklet for å konkurrere direkte med avanserte amerikanske jagerfly som F-15 Eagle.

Kostnaden for en Su-27 kan variere betydelig avhengig av flere faktorer, inkludert den spesifikke modellen, avionikpakken, inkluderte våpen og gjennomførte oppgraderinger. Estimater tyder imidlertid på at prisen på en Su-27 kan variere fra omtrent 30 millioner til 40 millioner dollar per enhet for de nyeste og best utstyrte modellene.

Foto og video: Telegram chp_sevastopol

2024-03-28T22:47:53Z dg43tfdfdgfd