NADIA HASNAOUI TILBAKE FOR å PRESENTERE 17. MAI-SENDINGEN På NRK

 – Jeg føler meg privilegert som får være med på å formidle festen og stemningen fra hele landet til hele landet, sier Hasnaoui.

Det blir femte år på rad hun presenterer NRKs sending på nasjonaldagen. Hun har også hatt jobben tidligere.

– Vi byr på en herlig blanding av gjester fra studioet vårt på Slottsplassen. Her blir noe for liten og for stor, og humor og alvor i skjønn forening, lover hun.

Hun får selskap av kommentator Kirsti Falch-Nilsen, som skal kommentere barnetoget i Oslo for andre år på rad, og Norman Mubashir som utegående reporter.

Det blir direktesending på NRK i over seks timer, med startskudd fra Slottsplassen klokken 07.50. I tillegg til den velkjente sendingen fra hovedstaden, blir det innslag fra NRKs 13 distriktskontor over hele landet.

Seere kan også se fram til kulinariske innslag fra mesterkokk Bent Stiansen, nasjonalsang fra Kajsa Balto og besøk fra blant annet kulturminister Lubna Jaffery, skuespiller Ingar Helge Gimle og artist Ulrikke Brandstorp.

Det blir også quiz med kjendiser og møter med festpyntede nordmenn på Slottsplassen. I tillegg blir det videohilsener fra nordmenn som feirer nasjonaldagen i utlandet, blant annet fra Sydney i Australia og verdens sørligste 17. mai tog i Antarktis.

   

(©NTB)

2024-05-08T11:00:22Z dg43tfdfdgfd