KALASHNIKOV VISER EN MOTORSYKKEL MED 6-SYLINDRET MOTOR OG OVER 500 KG VEKT

Motorcykelen IZH-Cortege, produsert av Kalashnikov Concern, er for øyeblikket utstilt på standen til Special Purpose Garage Museum på EXPOFORUM i St. Petersburg. Arrangementet finner sted under den 34. årlige “Oldtimer-Gallery” utstillingen som feirer gamle biler og motorsykler.

Utviklet som en del av det ambisiøse “Cortege”-prosjektet, ble denne tunge eskorte motorsykkelen først avslørt for publikum på Army Forum i 2017. Modellen som vises på EXPOFORUM er en del av en begrenset serie samlermotorsykler som nylig ble kunngjort av Kalashnikov, og tiltrekker seg oppmerksomheten til entusiaster av gamle kjøretøy og samlere for sin særegne arv og innovative design.

+ T-45C Goshawks pausert etter motorfeil

Utstillingen “Oldtimer-Gallery” er kjent for å presentere en rekke kjøretøy med historisk betydning, og inkluderingen av IZH-Cortege legger til et moderne preg på utstillingen og understreker fusjonen mellom tradisjon og teknologisk innovasjon i bilindustrien.

Kalashnikov Concern

Kalashnikov Concern er en av de mest kjente og betydningsfulle produsentene av skytevåpen i verden, med hovedkontor i Russland. Grunnlagt i 1807, opprinnelig som en statlig våpenfabrikk, ble selskapet verdenskjent for skapelsen av AK-47 riflen, utviklet av den sovjetiske ingeniøren Mikhail Kalashnikov på 1940-tallet. AK-47 er en av de mest gjenkjennelige og brukte riflene globalt, bemerkelsesverdig for sin pålitelighet, enkelhet i bruk og vedlikehold.

Kalashnikov Concern er en del av Rostec, en russisk statseid bedriftskonsern som omfatter flere bransjer, inkludert teknologi, ingeniørvirksomhet og produksjon for militære og sivile formål. Utvidelsen til nye markeder og segmenter gjenspeiler selskapets innsats for å diversifisere sine virksomheter og redusere avhengigheten av tradisjonelle våpensalg.

Bilder: Offentliggjøring / Kalashnikov

2024-04-16T15:09:44Z dg43tfdfdgfd