EN BRITISK PUB SKAPER KONTROVERS VED å TILLATE HUNDER, MEN IKKE BARN

I 11 år har den britiske puben ønsket hunder velkommen med åpne armer, men tillater ikke at barn besøker stedet.

+ Íkone fra ‘Star Wars’ deler detaljer om sitt hektiske kjærlighetsliv i ny selvbiografi

En post laget av en bruker på det sosiale nettverket X, der han står ved siden av en liten svart tavle der det står på engelsk noe slikt som “vi aksepterer hunder, men ikke barn”, har skapt stor kontrovers på sosiale medier.

Skiltet utenfor den britiske puben ‘Lower Red Lion’ har ført til stor debatt blant nettsamfunnet, mange imot, mange for; kontroversen var stor, og innlegget ble sett av mer enn 70 millioner mennesker.

I et intervju med BBC uttalte David Worcester, eieren av puben, at han ikke hadde forestilt seg at skiltet skulle føre til så mye debatt: “Jeg ble overrasket over at det gikk så langt”; “Jeg har ingen innvendinger mot at det er barn i noen annen pub; Jeg vil bare ikke ha dem her”.

Worcester forklarte at politikken til etablissementet, som ikke tillater barn, har eksistert i 11 år, og at han plasserte tavlen med advarselen fordi mange foreldre klagde over at de bare ble informert om regelen etter at de allerede hadde kommet inn i puben med barna sine.

For baren eieren forstyrrer tilstedeværelsen av barn den stemningen han ønsker å tilby pubkundene sine: “Jeg vil bare skape et miljø der kundene mine kan sitte og slappe av; det tar bare ett barn for å ødelegge alt for alle”.

Skiltet har ført til kontroversielle reaksjoner; mange foreldre argumenterte for at ingen barer burde ha barnefrie politikker, og at hunder også kan forstyrre stedets besøkende: “Men bjeffende hunder og snusing på folk og tissing midt i et sted med mat er helt akseptabelt”, spurte en nettsamfunnsbruker.

Andre støttet politikken til ‘Lower Red Lion’ fordi de mener at en pub ikke er et passende sted for barn: “Jeg er helt enig med det! Ingenting verre enn å prøve å ta en rolig drink eller spise, med noen barn som leker og løper rundt og foreldrene som ikke gjør noe med det,” sa en person. Noen foreldre godtok også forbudet: “Jeg har barn og forstår…. Mennesker fortjener å gå ut uten å måtte tåle skrikende barn.”

Denne innholdet ble laget med AI.

The post En britisk pub skaper kontrovers ved å tillate hunder, men ikke barn appeared first on Instafamosos.

2024-04-24T13:37:03Z dg43tfdfdgfd