EN PERSON ALVORLIG SKADD ETTER TRAFIKKULYKKE

En person alvorlig skadd etter trafikkulykke

– Nødetatene på vei til trafikkulykke hvor en bil med to personer har kjørt av veien og ut i en bekk. En av to personer er bevisstløs. Vi er straks på stedet, skriver Sør-Øst Politidistrikt ved 18.30-tiden skjærtorsdag.

Kort tid senere opplyses det at nødetatene er på stedet og at en person fremstår som alvorlig skadet. Den andre personen skal være lettere skadd. Ingen av dem skal være fastklemt.

Det opplyses videre om at det er snakk om store materielle skader og at trafikken står på stedet.

Fraktet til sykehus

18.50 melder politiet at de to personene er fraktet ut av kjøretøyet og blir ivaretatt av helsevesenet. Den ene skal være fraktet til sykehuset i Skien, mens den andre får behandling av helsepersonell på stedet.

Politiet har foreløpig ikke identitet på de to involverte. De jobber nå med å undersøke hendelsesforløpet.

– Det er kjørt ned en lysmast på stedet. Vi kontakter energileverandør for å sikre åstedet, skriver politiet som videre opplyser at veien nå er stengt.

Politiets innsatsleder Bård Johansen opplyser overfor Telemarksavisa at de ikke har mistanke om ruskjøring og at de nå bedriver både teknisk og taktisk etterforskning.

– Det vi vet er at det har kommet en personbil kjørende sørover. Bilen har mistet kontroll, kjørt i en fjellvegg, snurret rundt og deretter havnet ned i grøfta i en liten bekk, forklarer Johansen til TA.

Ulykkesgruppe på vei

Klokken 20.14 opplyser politiet at ulykkesgruppa til Statens Vegvesen er på vei til stedet og at veien forblir stengt til de er ferdige med sine undersøkelser. Politiet kommer også med flere opplysninger om de involverte.

–En kvinne i slutten av tenårene har vært fører av bilen og en mann i slutten av tenårene passasjer. Per nå ingen mistanke om ruspåvirkning, men på grunn av alvorlighetsgraden blir det tatt blodprøve for å få det avklart.

Veien åpnes igjen

Europaveien sør for Brevik har vært stengt etter ulykken.

En kvinne og en mann i slutten av tenårene ble skadd da en bil krasjet på Europaveien i Telemark. Veien ligger ikke langt unna E18.

– Hennes tilstand var alvorlig da hun ble fraktet vekk fra ulykkesstedet. Mannens var lettere skadd, sa operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Øystein Paus Eikedalen, til NTB torsdag.

Statens vegvesens ulykkesgruppe ankom stedet hvor ulykken skjedde like før klokken 22. Tidligere har politiet opplyst om at en lysmast ble kjørt ned.

Politiet fikk inn melding om ulykken klokken 18.22. Operasjonslederen har fortalt at politiet har noen teorier om hva som forårsaket ulykken, men har ikke ønsket å dele dem torsdag kveld.

Ingen av de to skadde er avhørt etter ulykken.

Les også: Fire fall på kort tid: – Det er glatt

2024-03-29T00:33:40Z dg43tfdfdgfd